Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted
Kamagra Norge

Kjøp Kamagra 100mg tabletter uten resept Online

Kamagra 100mg 100mg

Kamagra 100mg

Medisinsk informasjon om Kamagra 100:

Kamagra 100 mg brukes for å behandle ereksjonsdysfunksjon og er et potensmedikament som tas gjennom munnen. Kamagra 100 mg er en generisk Viagra. En tablett inneholder 100 mg Sildenafil. Man kan ta Kamagra 100 mg omtrent en halvtime til en time før sex. Den maksimale daglige dosen på en tablett Kamagra 100 mg må ikke overskrides!

Hvordan virker den aktive ingrediensen?

Sildenafil brukes til å kurere impotens. Dette er også kjent som ereksjonsdysfunksjon.

Impotens kan oppstå av veldig ulike årsaker fra person til person. Menn som allerede har passert 50 lider ofte av dette på grunn av andre tilstander som arteriosklerose eller høyt blodtrykk, som kan føre til impotens. Slik impotens kan være et tidlig tegn på bestemte tilstander og i slike tilfeller bør det bli undersøkt og behandlet.

I tillegg til fysiske tilstander, kan psykisk stress også spille en stor rolle. I 20 % av tilfellene er dette en utløsende faktor for ereksjonsdysfunksjon. Dette fenomenet er spesielt utbredt for menn under 35 års alder.

Fra et rent medisinsk perspektiv er en ereksjon av penis basert på blod som strømmer til ereksjonsvevet. Men for at denne prosessen skal foregå, må det omliggende muskelsystemet slappe av, som bare kan skje dersom arteriene utvider seg.

Transmitteren nitrogenmonoksid blir frigitt når en mann blir seksuelt stimulert, som igjen frigir en andre transmitter kalt cGMP. Denne prosessen sikrer at muskelcellene i ereksjonsvevet slapper av slik at blodet kan strømme til det påkrevde området. På denne måten oppnås en ereksjon. For å redusere ereksjonen må cGMP langsomt bli metabolisert av enzymet Phosphodiesterase 5 (PDE-5).

Den aktive ingrediensen Sildenafil er en PDE-5 hemmer som blokkerer enzymet Phosphodiesterase slik at mer cGMP holdes i sirkulasjon. På grunn av dette øker muskelavslapningen og en ereksjon blir forsterket


Bruksområder:

Impotens

Gravid og ammende: Ikke for bruk av kvinner


Kamagra 100 bivirkninger kan være:

Hodepine

Tap av hørsel

Utydelig eller misfarget syn og/eller lysfølsomhet

Sure oppstøt/halsbrann

Rødming

 
Kamagra 100 skal ikke brukes:

Av barn eller unge voksne under 18 år

Ved en permanent ereksjon – i dette tilfellet må man umiddelbart oppsøke medisinsk behandling, ellers kan det oppstå skader på vevet eller tap av potens

Medikamentet må brukes med den ytterste varsomhet av folk som har magesår

Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted

Lida Daidaihua

Lida Kjøp nå
Secure shopping protected by SSL