Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted
Kamagra Norge

Levitra generisk. Bestill Levitra online og kjøp billig Levitra uten resept. En 10% rabatt med dine ytterligere bestillinger. Interessert og ikke vil bli utro, kan kjøpe i ro, selv uten resept. Kjøp Levitra generisk online.

Levitra Generisk 20mg

Levitra Generisk

Medikamentinformasjon om generisk Levitra

Du er interessert i generisk Levitra – kjøp generisk Levitra til rimelige priser. Generisk Levitra sammenlignet med original Levitra – ingen forskjell i aktivitet og betydelig billigere!


Hvordan ingrediensen Vardenafil virker:

Generisk Levitra brukes til å behandle impotens (ereksjonsdysfunksjon). Virkningen av Vardenafil starter etter 30-45 minutter.

Penisereksjon er basert på en tilstrømning av blod til ereksjonsvevet. Derfor må arteriene utvide seg. Dette er bare mulig hvis det omliggende muskelsystemet slapper av.

Transmitteren nitrogenmonoksid blir frigitt av Levitra når en mann opplever seksuell stimulering. Den aktiverer en andre transmitter, kalt cGMP. Bare cGMP lar muskelcellene slappe av i ereksjonsvevet og gir dermed en økt blodtilførsel og en ereksjon. For å avslutte ereksjonen blir cGMP metabolisert av enzymet Phosphodiesterase 5 (PDE-5).

Vardenafil er en PDE-5 hemmer. Den hemmer enzymet Phosphodiesterase 5. På grunn av dette holder cGMP seg i systemet, muskelavslapningen øker og ereksjonen blir forsterket.


Bivirkninger av Levitra Vardenafil:

Her er de viktigste kjente bivirkningene. Ettersom hver person reagerer ulike på medikamenter, er det ikke sikkert disse bivirkningene dukker opp, men de kan gjøre det.

Noen personer reagerer allergisk på medikamenter. Hvis du merker tegn på en allergisk reaksjon, må du informere legen din eller en farmasøyt med en gang.

Hodepine
Svimmelhet
Overfølsomhet i magen: oppblåsthet, magetrykk og tidlig metthet, halsbrann, smerter øverst i magen, kvalme og (sjelden) oppkast
Tett nese (en gang i blant)
Hudirritasjon med hetefølelse (rødming)
Synsforstyrrelser (av og til)
Overfølsomhet for sol (fotosensitivitet - sjelden)
Høyt blodtrykk (noen ganger)


Lagring: Lagres i romtemperatur, ideelt mellom 15 og 30 grader Celsius. Beskyttes mot lys og fuktighet. Vennligst hold utenfor rekkevidde av barn.

For å vite mer om risikoer og bivirkninger, les pakningsvedlegget og snakk med legen din eller en farmasøyt.

Betalingsmuligheter

Leveringsmetoder

Satisfacion Guaranted

Lida Daidaihua

Lida Kjøp nå
Secure shopping protected by SSL